Teamet

Peter
Ohlsson

Peter är oftast den första av oss som ni träffar. Peter räknar på jobb, budgeterar och offererar. Gedigen kunskap inom bygg och projektledning i kombination med Peters vilja att alltid uppnå bästa slutresultat gör att många nöjda kunder anlitar oss år efter år. I skog och natur hämtar Peter ny energi.

Lars-Erik
Andersson ”Larsa”

Larsa gillar att jobba med siffror. Med en mångårig bakgrund från byggmaterialbranschen är han en klippa vad gäller inköp och sammanställningar. Nöjda kunder, god lönsamhet och god whisky i lika delar gör Larsa på bra humör.

Rickard
Eriksson

En ung ambitiös och lösningsorienterad projektledare med bakgrund som ishockeyspelande snickare. Rickard är en lagspelare med en vilja att alltid bli bättre. På helgerna gillar Rickard att umgås med familjen.

Magnus
Källgården

Magnus har många år i företaget och har drivit flera av våra största projekt. Han är engagerad och ”hands on” med en bred kunskap inom bygg. Ofta hittar du Magnus ute på bygget med en ritningsrulle under armen. Direktkontakt med alla yrkesgrupper på plats borgar för ett gott arbetsklimat och en bra slutprodukt.